Skip to content

За нас

Бизнис ангелите се успешни бизнисмени кои, најчесто, во минатото создале или менаџирале една или повеќе успешни компании.

Нашите вредности

Нашите вредности се водени од длабоко чувство за цел и покажана посветеност на вредности кои го потврдуваат животот, како што се чесност, интегритет, извонредност, храброст, понизност, доверба, грижа за луѓето и општествена и еколошка одговорност.

Тоше Коцевски

Претседател на Business Angel Network Macedonia, и основач на Pikon Investment Fund

Сања Митровска

Oсновач на Networker и фасилитатор на Google Design Sprint workshops.